Home
Stoven
Snel klaar gerechten
Feestelijk & Klassiek
Bijgerechten
Bakken
Eva kookt!
Home
Stoven
Snel klaar gerechten
Feestelijk & Klassiek
Bijgerechten
Bakken
Frisee salade
Ingrediƫnten
1 krop frisee (ook wel genaamd krulandijvie)
1 ei
1 theelepel mosterd
2 eetlepels wittewijn-azijn
zout en peper
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels fijngehakte bieslook
1 ons ontbijtspek
Bereiding
1
snijdt de ontbijtspek in reepjes en bak die langzaam uit in een pannetje
2
kook het ei (1 of 2)
3
was en snijdt de frisee
4
droog de sla in een slacentrifuge o.i.d.
5
maak de dressing met mosterd, honing, wijnazijn zout/peper en olie
6
meng de bieslook door de dressing
7
drapeer de sla in een schaal en meng de dressing er doorheen
8
strooi het fijngehakte ei over de dressing, en doe de uitgelekte spekjes daaqr weer overheen