Gehakt met andijvie en aardappelpuree

Ingrediënten

  • boter / olijfolie
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 500 gram gehakt
  • gemengde kruiden: tijm, rozemarijn, marjolein, nootmuskaat
  • bouilonblok
  • zout en peper
  • snuifje suiker
  • andijvie in repen gesneden
  • aardappelpuree met gehakte peterselie

Bereiding

Zet aardappels op. Kook, en maak puree.
Ondertussen:
Maak boter heet in een braadpan braad gehakt en daarna ui en knoflook aan. Doe vervolgens kruiden, zout en peper en verkruimeld bouillonblok erbij. Roeren. Maak een pan met kokende bouillon, en pocheer daarin de andijvie: minutenwerk.
Zorg dat alles tegelijk klaar is, doe in drie schalen en zet op tafel.

aardappel, andijvie, gehakt

  • Hits: 440